Ertan KASAP Hijyenin Önemi

Kasaplık; hayvanların taşınması, kesilmesi, yüzülmesi ve elde edilen karkasın muhafazası, parçalanması ve taşınmasında hijyenik koşulların sağlanması çok önemli bir konudur.

Hijyenik koşulların sağlanmadığı durumlarda mikroorganizmaların gelişmesi için uygun ortam oluşmakta ve çeşitli yollarla ürünün kontaminasyonuna neden olmaktadır.

Komtaminasyon sonucunda mikroorganizmalar hızlı bir şekilde artarak yüksek sayılara ulaşmakta ve üründe arzu edilmeyen tat,koku,yapı ve renk bozulmalarına,kalite kayıplarına neden olmaktadır.

Biz, Ertan Kasap olarak ürünlerimizin hijyenik kalitesine son derece önem vermekteyiz.Hijyenik kaliteyi olumsuz etkileyebilecek herhangi bir durum ortaya çıkmaması için gerekli tüm faaliyetleri uygulamaktayız. Ertan Kasap Tescilli Marka, Helal Kesim...

..Kalite Belgelerimiz

URS SERTİFİKASI
CE SERTİFİKASI
..Faydalı Bilgiler

Hijyen Hakkında Genel Bilgiler